Πολιτική επιστροφών

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Όλες οι παραγγελίες μπορούν να ακυρωθούν μέχρι την αποστολή τους. Εάν η παραγγελία σας έχει πληρωθεί και πρέπει να την αλλάξετε ή να την ακυρώσετε, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 12 ωρών.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Η ικανοποίησή σας είναι η #1 προτεραιότητά μας. Θέλουμε να ψωνίζετε με σιγουριά. Γι’ αυτό προσφέρουμε περήφανα εγγυήσεις απόλυτης ικανοποίησης που διασφαλίζουν ότι θα λάβετε το προϊόν σας έγκαιρα και όπως περιγράφεται.

Η ύψιστη προτεραιότητά μας είναι να σας κάνουμε χαρούμενους, ώστε όλοι όσοι ψωνίζουν στο MyBeautifulCosmetic.gr να λαμβάνουν τις ακόλουθες εγγυήσεις:

Πλήρης επιστροφή χρημάτων εάν δεν λάβετε την παραγγελία σας.
Πλήρης επιστροφή χρημάτων εάν η παραγγελία σας δεν φτάσει εντός του εγγυημένου χρόνου (20 εργάσιμες ημέρες χωρίς επεξεργασία 2-5 εργάσιμων ημερών).
Πλήρης ή μερική επιστροφή χρημάτων εάν το προϊόν δεν είναι όπως περιγράφεται.
Πλήρεις επιστροφές χρημάτων δεν είναι διαθέσιμες στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Η παραγγελία σας δεν φθάνει λόγω παραγόντων υπό τον έλεγχό σας (π.χ. παρέχοντας λάθος διεύθυνση αποστολής)
Η παραγγελία σας δεν φθάνει λόγω εξαιρετικών περιστάσεων εκτός του ελέγχου μας (π.χ. μη εκτελωνισμός, καθυστέρηση λόγω φυσικής καταστροφής).
Όλα τα προϊόντα μας υποστηρίζονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών. Απλώς στείλτε μας ένα μήνυμα στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mybeautifulcosmetic.gr

ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Όλα τα προϊόντα μας υποστηρίζονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών. Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας και θα επιστρέψουμε την τιμή αγοράς.

Στεκόμαστε πίσω από οτιδήποτε πουλάμε. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να την επιστρέψετε για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Χωρίς ερωτήσεις! Θα πρέπει να το επιστρέψετε μόνο με δικά σας έξοδα.

Επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας και θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα. Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας δώσουμε τις καλύτερες λύσεις!

Παρακαλούμε μην στείλετε την αγορά σας πίσω σε εμάς, εκτός εάν σας εξουσιοδοτήσουμε να το κάνετε.

Eγγραφειτε στο Newsletter 👋

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε έγκαιρα για όλα τα νέα και τις προσφορές μας!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.